Tartus korraldatakse heategevuslik jõulujooks

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seiklushunt korraldab heategevusliku jõulujooksu.
Seiklushunt korraldab heategevusliku jõulujooksu. Foto: Erakogu

Järgmisel laupäeval, 17.detsembril leiab Tartu linnas esmakordselt aset heategevuslik Seiklushundi jõulujooks, kus iga jooksja toetab oma osalemisega Tartu ülikooli kliinikumi Lastefondi, täpsemalt ülekaalulisi lapsi.

Jooksu põhidistants on 8 kilomeetri pikkune. Rada kulgeb läbi Raekoja platsi, Toomemäe, Tähtvere pargi ja Emajõe äärsetel radadel. Lisaks toimuvad lastejooksud kolmes erinevas vanuseklassis.

Peakorraldaja Arvi Anton märkis, et jõulujooksu mõte tuli soovist pakkuda spordisõpradele talvist jooksuvõistlust. Kuna jõulud on aeg, mil on tavaks head teha, antakse jõulujooksuga oma panuse ka heategevusse.

Jõulujooksu võistluskeskus asub 17. detsembril Tartu kaubamaja juures. Start antakse kell 16. Kõikidel osalejatel rangelt soovituslik kanda kogu võistluse vältel päkapikumütsi.

Jõulujooksu osalustasu on kuni 16. detsembrini 10 eurot, hiljem 15 eurot. Iga osaleja osalustasust läheb 2 eurot heategevuseks. Kõiki lõpetajaid ootab finišis soe tee, piparkoogid ja supp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles