Kurikuulus pubi Pool Kuus paneb selle aasta lõpus uksed kinni

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pubi Pool Kuus juhataja Ilmar Veski sõnul soovitakse Rüütli tänava teada-tuntud meelelahutuskohast luua uuenduste abil paik, kus on mõnus aega veeta, kuid jälgitakse ka karmilt korda.
Pubi Pool Kuus juhataja Ilmar Veski sõnul soovitakse Rüütli tänava teada-tuntud meelelahutuskohast luua uuenduste abil paik, kus on mõnus aega veeta, kuid jälgitakse ka karmilt korda. Foto: Margus Ansu

Eelmisel aastal vahetas Rüütli tänaval tegutsev pubi Pool Kuus omanikku, sest seda kuusteist aastat pidanud Marko Terasmaa leidis, et pubi on end ammendanud ja äri pidada ei ole olnud lihtne. Viimased viis kuud äri juhatanud Ilmar Veski otsustas meeskonnaga, et Tartu üks vanimaid pubisid on oma aja ära elanud ja tuleb sulgeda.

Veski sõnul on otsus Pool Kuus kinni panna ja selle asemele uus koht luua mõttes mõlkunud suvest saati. Peapõhjus on Veski sõnul pubi kehv maine, mida on raske parandada.

Kui teised kõrtsid suletakse, minnakse vastu hommikut pubisse Pool Kuus pidutsemist jätkama. «Siin kohtuvad varastel hommikutundidel tihti inimesed, kellel on asjadest eri arvamused. Sellest tekib alkoholi koosmõjul probleeme ja kaklusi,» selgitas Veski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles