Antoniuse õuest saab jõuluvana kodu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jõuluvana kodu

27. novembril avatakse Tartus Antoniuse õuel jõuluvana kodu, kus lastele ja peredele palju põnevaid tegevusi lastele ja peredele. Jõuluvana kodu on avatud kuni 18. detsembrini igal nädalavahetusel.

Antoniuse õuele on oodatud kõik, kes usuvad jõulumaagiasse. Igal nädalal on jõuluvana kodus erinev teema ja erinevad tegevused.

Esimesel advendil, 27. novembril on teemaks jõuluootuse algus. Lapsed saavad meisterdada, osaleda aardejahil, jätta jõuluvanale postkasti kirju ja julgemad ka temaga kohtuda. Avatud on talvekohvik.

Teise advendi nädalavahetusel on teemaks lumekuninganna nädal, kus külas on multifilmist tuntud Elsa ja Anna ning toimub lasteetendus «Õnnetu lohe». Lisaks on muid tegevusi lastele ja kohal on taas jõuluvana. Avatud on talvekohvik ja teha saab muudki põnevat.

Kolmanda advendi nädalavahetus on heategude ja ohutuse nädal. Kohal on Lastefondi mõmmik, ohutust liiklemisest räägitakse kelgulinnakus, toimub lasteetendus «Õnnetu lohe». Nagu ikka, saavad lapsed ka meisterdada ja suhelda jõuluvanaga. Avatud on jõuluvana postkast ja talvekohvik.

Pühapäeval, 11. detsembril kell 12–18 on avatud stuudiote päev, kui Antoniuse õue disainerid avavad külastajatele oma stuudiod, kust saab soetada vahvaid kingitusi.

Kes soovib oma kingituse ise valmistada, neile pakutakse ka kolme õpituba: kindastuudios on naha õpituba «Kingitus kõige kallimale» Kristel Suigussaare käe all, Etnowerk stuudios toimub kaaruspaela valmistamise õpituba ning Teenu stuudios õpituba «Puit kui ehe».

Neljanda advendi nädalavahetusel on Antoniuse õues päkapiku otsimise nädal. Lisaks päkapiku otsimisele saab osaleda ka kingijahis ning vaadata lasteetendust «Õnnetu lohe».

Lastele pakutakse võimalust meisterdada ja taaskord kohtuda jõuluvanaga. Viimane võimalus enne jõule on jätta ka oma kiri jõuluvana postkasti. Avatud on talvekohvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles