Kuritahtlik inimene rikkus Elvas söövitava ainega ära kaks sõiduautot

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei sündmuskohal.Pilt on illustratiivne.
Politsei sündmuskohal.Pilt on illustratiivne. Foto: Põhja prefektuur

Politseile laekus teade, et ööl vastu 20. septembrit kahjustati Elvas Liiva tänaval söövitava ainega kaht sõiduautot. Sõiduauto Opel Zafirale tekitatud kahju on 4871 eurot ning Seat Leonile 2520 eurot.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk rääkis, et mõlemal juhul, kui omanik avastas, et sõiduki peal on valkjas aine, hakati seda lapiga puhastama, kuid ainega koos tuli sõidukilt ka värv maha. Samuti said söövitusest kahjustusi sõidukite veljed.

Kui rahasse arvutada, vajavad mõlema sõiduki kered suures ulatuses uuenduskuuri. Virk ei osanud öelda, millise happega võis tegu olla, kuna ekspertiise alles tehakse.

Virga sõnul kuuluvad mõlemad kahjustatud sõidukid üksteisele tuttavatele inimestele, mistõttu võib aimata, et kuritahtlik temp viitab isiklikele suhetele.

Kahtlustatavana pole veel kedagi kinni peetud, praegu on üle kuulatud ainult kannatanud. Kahju tekitajat tuvastab politsei alustatud menetlustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles