Pildid: joobekahtlusega mees põrutas öisel teel autoga traktorile otsa (1)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööl vastu 16. augustit sõitis sõiduauto Jõgevamaal Jõhvi-Tartu-Valga maanteel otsa ees liikunud traktori haagisele.
Ööl vastu 16. augustit sõitis sõiduauto Jõgevamaal Jõhvi-Tartu-Valga maanteel otsa ees liikunud traktori haagisele. Foto: Politsei

Ööl vastu teisipäeva juhtus Jõgevamaal liiklusõnnetus sõiduauto ja haakeseadet vedanud traktori vahel. Sõiduauto juht vajas meedikute abi.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus avarii 16. augusti öösel pisut enne kella kahte Jõgevamaal Jõhvi-Tartu-Valga maantee 94. kilomeetril. Tartu suunas liikunud traktorile New Holland, mis vedas haakeseadet, sõitis sirgel teelõigul tagant otsa sõiduauto Fiat Stilo, mida juhtis 31-aastane mees.

Kokkupõrkes sai vigastada sõiduauto juht ning ta toimetati haiglasse. Traktorit juhtinud 35-aastane mees pääses vigastusteta. Ta oli kaine ning omas juhtimisõigust. Sündmuskohal oli asfaltkattega tee kuiv, kuid valgustamata, nagu maanteel ikka. Sõiduauto rehvid vastasid nõuetele, turvavarustuse korrektne kasutamine on veel selgitamisel.

Päästjad eemaldasid kannatanu kättesaamiseks sõiduauto tagumise ukse, piida ja juhiistme. Kannatanu anti üle kiirabi hoole alla.  Ühtlasi tagati tuleohutus.

Esialgsetel andmetel oli sõiduautot juhtinud mees alkoholijoobe tunnustega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles