Gert Kullamäe: segane aeg on olnud

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli mängijad Kristen Meister (vasakult), Janar Talts, Gert Dorbek, Janari Jõesaar, Kent-Kaarel Vene, Tanel Sokk ja Marek Doronin
Tartu Ülikooli mängijad Kristen Meister (vasakult), Janar Talts, Gert Dorbek, Janari Jõesaar, Kent-Kaarel Vene, Tanel Sokk ja Marek Doronin Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe tõdes, et suvi on olnud raske ning varakult algav hooaeg muudab olukorra veelgi keerulisemaks.

«Ma arvan, et see on olnud kõige keerulisemaid suvesid üleüldse, igas mõttes,» kirjeldas Kullamäe. «Meil on ikka väga segane aeg olnud. Üks asi on see, et Eesti Meedia loobus nimisponsoriks tulemisest, lisaks said paljudel lepingud läbi, kaasa arvatud kõikidel treeneritel. Ka mina olin suvel täiesti teelahkmel, et mida oma eluga edasi teha ja kuidas edasi minna.»

Ka lahkus korvpallidivisjoni juhi kohalt Andres Ottender ning klubis tuli tööjaotus osaliselt ümber teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles