Galerii: Sepa jalgpallikeskuse avamisfestival ja suur EM-finaali ühisvaatamine Tartus

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sepa jalgpallikeskus, mille ehituseelarvest koguti 150 000 eurot ühisrahastuskampaania abil, avati 10. juulil perepäeva ja EM-finaali ühisvaatamisega.

Kui avamisfestivali alguses kimbutasid Tartut vihmahood, siis kella poole kuueks ehk Eesti koondise ja Tammeka legendide kohtumise alguseks sadu lakkas.

Ürituse üheks kulminatsiooniks olnud legendide vutimatšis lõppes 20-minutiline normaalaeg 6:6 viigiga, penaltiseerias näitasid paremat närvi aga väljakuperemehed, kes jätsid nii sümboolse võidu koju.

Õhtuse programmi avas Daniel Levi kontsert ning seejärel jõudiski järg EM-finaali ühisvaatamiseni, mistarvis oli kohale tuldud nii diivanite kui toolidega. Tundus, et suurem osa staadionile kogunenud rahvast oli pigem Prantsusmaa poolt ning kui prantslased lisaaja järel Portugali 1:0 paremust tunnistasid, hakati üsna kärmelt staadionilt lahkuma ning portugallaste triumfihetki vaatama ei jäädud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles