Vabatahtlik töö nõuab eneseületust

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastefondi vabatahtlik Kätlin Lindsaar sai üheks kingituseks tubli töö eest rändmõmmiku, mille seljale kirjutatakse 2012. aastast vabatahtlike nimesid.
Lastefondi vabatahtlik Kätlin Lindsaar sai üheks kingituseks tubli töö eest rändmõmmiku, mille seljale kirjutatakse 2012. aastast vabatahtlike nimesid. Foto: Sille Annuk

Kui tavaliselt ollakse Tartu ülikooli lastefondis vabatahtlik kuni paar aastat, siis 23-aastasel Tartu neiul Kätlin Lindsaarel täitub peagi neli aastat. Lindsaar on selle aja jooksul jõudnud tegeleda paljude ettevõtmistega, muu hulgas pidanud meenete müügi koordinaatori, sponsorlussuhete juhi ja vabatahtlike juhi abi ametit.

Lindsaar lõpetas mullu Tartu ülikoolis bioloogia eriala ja plaanib õpinguid jätkata, küll aga füsioteraapia erialal. «See aasta on mul aga iseenda leidmise aasta ja ilmselt olen sel aastal kõige rohkem lastefondis tegev ka olnud. See on võibolla põhjus, miks ma sain selle tunnustuse,» arvas neiu.

Ta lisas, et tegelikult ta ei tea päris täpselt, miks tunnustus just temale tuli, kuid arvas, et võibolla osalt seetõttu, et on fondis tegutsenud juba päris kaua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles