Liiklusraev Tartus: mees lõi naisautojuhile rusikaga näkku (64)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus blokeerisid eile pärastlõunal kaks meest oma sõidukiga teise auto ning üks neist lõi sõiduki roolis olnud naist näkku, politsei pidas vägivallas kahtlustatava kinni.

Politsei sai eile teate, et kella 15.30 paiku sõitis Pepleri ja Vanemuise tänava nurgal 35-aastase naise juhitud sõidukile ette teine auto, millest väljunud kahest mehest üks tõmbas naise sõiduki ukse lahti ja lõi teda näo piirkonda, teatas Lõuna prefektuur.

Arstid fikseerisid kannatanu vigastused traumapunktis, haiglaravi ta ei vajanud, ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja ülesandeid täitev Carol Merzin.

Politsei pidas 26-aastase mehe vägivallatsemises kahtlustatavana 48 tunniks kinni. Praegu on otsustamisel, kas prokuratuur taotleb tema vahistamist.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja kinnitusel ei olnud inimesed omavahel tuttavad.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist. Kohus võib süüdimõistmisel sellise teo eest karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Tartu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalve talituse juht Alvar Pähkel sõnas, et kõik konfliktid on võimalik sõnadega läbi rääkida ja ühelgi juhul ei ole probleemide lahendamine vägivallaga õigustatud, ei liikluses ega ka mujal.

«Käte ja jalgadega lahenduste otsimine väärib hukkamõistu ja politsei reageerib sellistele juhtumitele resoluutselt,» sõnas Pähkel. 

Kommentaarid (64)
Copy
Tagasi üles