Linn arvutab veel kord üle Tähtvere silla vajalikkuse

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere spordiparki lõikaks kavandava silla koridor umbes Lauri ringi tõusul oleva künka kohalt, edasi kulgeks see rulliringi ja randa viiva allee vahelt ning suunduks seejärel üle Supilinna tiigi vabaujulapoolse osa.
Tähtvere spordiparki lõikaks kavandava silla koridor umbes Lauri ringi tõusul oleva künka kohalt, edasi kulgeks see rulliringi ja randa viiva allee vahelt ning suunduks seejärel üle Supilinna tiigi vabaujulapoolse osa. Foto: Sille Annuk

Tähtvere sild on üks uue üldplaneeringu suurematest valupunktidest Raja 31a kinnistule kortermajade rajamise ning Ihaste tee 18 krundi loodusväärtuste säilimise küsimuse kõrval.

Ligemale kaks tuhat inimest petitsioon.ee keskkonnas ja ka muul viisil on selgel sõnal väljendanud vastuseisu Tähtvere silla rajamisele, mis tooks magistraaltänava müra ja õhusaaste kahe Emajõe ranna vahele ning Tähtvere spordiradade äärde.

«Meile on selge, et väga paljud inimesed on selle silla vastu, isegi mitte silla vastu, aga ehitise vastu, mis konkureerib ülelinnaliselt tähtsa puhkealaga. See on selge,» ütles Tartu üldplaneeringu- ja arenguteenistuse juhataja Indrek Ranniku eile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles