Reiniku koolis toimuvad olümpiamängud

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Mart Reiniku kooli hoone Riia 25.
Pildil Mart Reiniku kooli hoone Riia 25. Foto: Sille Annuk / Postimees

Mart Reiniku koolis leiavad 18.–20. maini aset olümpiamängud, mis on pühendatud rahvaste sõprusele ja suuremale inimestevahelisele sallivusele ja hoolivusele.

Kogu ürituse peakorraldaja ja Mart Reiniku kooli loodusainete õpetaja Sirle Morozova sõnul väga tähtis ka koolipere ühtsustunde kasvatamine.

Ettevõtmisse on kaasatud pea kõik kooli 838 last, õpetajad ja vabatahtlike kohtunike-abilistena ka paljud lapsevanemad. Kohal on külalisvõistlejad Lätist Kusa koolist.

Olümpiamängude programm algab 18. mail kell 18 Kassitoomel olümpiatule süütamisega. Sellele järgneb ligi tuhande osalejaga avarongkäik läbi linna ja olümpia avamine koolistaadionil, kus olümpialasi tervitab ka Tartu linnapea.

19. mail on koolis tihe võistluspäev, kui võisteldakse kümnel alal. Kavas on näiteks minikeegel, köievedu, sõudeergomeetrivõistlus, teatejooksud, jenka, odavise, hüpitsahüpped, mälumäng, samuti sellised lisategevused nagu M&M`si kommide tõstmine pulkadega, huultelt lugemine ja palju muud.

Olümpiamängud olid Mart Reiniku koolis ka neli aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles