Raadio 2 hoiab Tartul silma peal

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 saadab hommikuprogrammi eetrisse Tartu kaubamajast.
Raadio 2 saadab hommikuprogrammi eetrisse Tartu kaubamajast. Foto: Kristjan Teedema

Kogu nädala vältel on Raadio 2 hommikuprogrammi äratajad Indrek Vaheoja ja Henry Kõrvits jälginud Tartu kaubamaja Riia ja Küüni tänava nurgale jääval vaateaknal, kuidas unised tartlased tööle või kooli tõttavad. Kes on saatejuhte märganud ja neile lehvitanud, on saanud raadioeetri vahendusel ka vastutervitused.

Raadio 2 kolis tudengipäevade puhul oma toimetuse pea kogu koosseisuga Tartusse, nii et enamik programmist läheb sel nädalal eetrisse just ülikoolilinnast. Tänane hommik tõotab raadioeetris tulla aga eriti humoorikas, kuna vaateaknal võtavad koha sisse saatejuhid Igor ja Oleg.

Täna õhtul kella üheksast on raadiomehed Erik Morna ja Kristo Rajasaare kohal Roosi tänava lennuangaaris tudengipäevade tantsumaratonil. Laupäevaks kutsus Raadio 2 endale appi Tõrva raadio noored, kes teevad päev läbi otselülitusi tudengipäevade üritustelt. Selle nädala argipäeviti said keskpäeval raadiosaate juhtimist proovida aga Tartu ülikooli ajakirjandustudengid.

Lisaks volbriõhtule tähistab Raadio 2 homme Tartus ka oma 23. sünnipäeva ning kingib sel puhul tartlastele Meisterjaani jaoks kokku pandud Volbrisõu Kaarsillal. Pühapäeval saab aga raadioeetri vahendusel kuulda muljeid isetehtud lennumasinate võistlusest Karsumm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles