Võidu silla alt leiti kahtlane pakk (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus oli liiklus Võidu sillal suletud, sest silla alt leiti kahtlane pakk. Pommirobot lasi kanistritaolise eseme puruks. Ohtu enam pole. Liiklus avati kell 13.20.


 

Kohal olid päästeamet, demineerijad ja politsei. Riia ristmiku ja Fortuuna tänava kaudu suunati sillale minev liiklus ümber. Üle silla ei pääsenud ka jalakäijad, kes juhatati kaugemale. Demineerijad teavitasid veeteede ametit, et need piiraksid liiklust jõel. Pakk asus veepiiri lähedal.

Lõuna-Eesti pommigrupi demineerijad juhtisid kanistri juurde pommiroboti, mis purustas selle. Kanistri sees oli valget värvi vedelik, mis paiskus ümbruskonda laiali ja määris ära ka pommiroboti. Pommikoer Pado nuusutas sündmuskoha üle, lõhkeainet ta kanistri sisu hulgast ei tuvastanud. Pigem tõmbas ta sellest lausa keelega üle.

Liiklemise tegi Võidu silla suletud oleku ajal keeruliseks asjaolu, et Sõpruse sillal käib remont. Tekkisid ummikud, mis ulatusid Tartu südalinna. Et käes on nädalalõpp ja samal ajal käib ka Maamess, on linnas liikumine niigi tavalisest keerulisem. Kella 13.20 paiku avati Võidu sild taas liikluseks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles