Tartus Turu tänaval toimunud avariis sai viga eakas naine (1)

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Tartus Turu tänaval
Avarii Tartus Turu tänaval Foto: Lõuna prefektuur

Tartus põrkasid Turu tänaval kokku Volvo ja BMW, avariis sai viga ühes autos kaasreisijaks olnud naine. Politsei palub pealtnägijate abi asjaolude selgitamisel.

Liiklusõnnetus juhtus eile kella 16.21 ajal Tartu linnas Turu ja Jõe tänavate valgusfooriga reguleeritud ristmikul. Sõiduautot Volvo XC90 juhtinud 39-aastane Kalev liikus mööda Turu tänavat kesklinna poole ning soovis sooritada vasakpööret Jõe tänavale. BMW 328CI, mida juhtis 24-aastane Hardo, liikus mööda Turu tänavat suunaga linnast välja esimesel sõidurajal. Toimus kokkupõrge vasakpööret sooritava Volvo ja otse liikuva BMW vahel.

Volvo juhi väitel oli fooris kollane tuli ning BMW juhi väitel hakkas kollane tuli just vilkuma.

Liiklusõnnetuse käigus sai vigastada Volvos kaasreisijana viibinud 74-aastane Aino, kiirabi toimetas ta TÜ kliinikumi traumapunkti.

Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või lõuna avariitalituse telefonil 7308814 või saata e-kiri aadressile louna.korrapidaja@politsei.ee

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles