Toredad fotod: Tõrva vutimehi toetas ka klubi särki riietatud koer

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva vutifänn Happy.
Tõrva vutifänn Happy. Foto: Kaspar Koort

Annelinna kunstmurustaadionil toimunud Eesti jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalmatšile Tartu JK Tammeka ja Tõrva JK vahel lisasid kõvasti vürtsi külalismeeskonna poolehoidjad, keda oli kohale tulnud vaat' et sadakond.

Kui suurem seltskond saabus Tõrvast kohale spetsiaalselt tellitud bussiga, siis juba varem võis tribüünil oma perenais(t)e juures istumas näha valget karvast koera, kellel seljas Tõrva klubi värvides särgike.

Piigadega vesteldes selgus, et koera näol on tegemist tõelise vutifänniga, kes käib kohal kõigil Tõrva kodumängudel. Looma nimi on Happy ning kui sai enne avavilet poetatud, et loodetavasti ei pea Happy mängu järel liiga õnnetu olema, muigasid neiud, et olenemata tulemusest ei lase neljajalgne jalgpallisõber kunagi tujul langeda.

Tõrva pidigi lõpuks tunnistama Tammeka 2:0 paremust, kuid teise liigasse kuuluva meeskonna esitus oli nii südi, et sellega jäid ilmselt rahule kõik kohale saabunud tõrvakad, Happyst rääkimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles