Ülikool kutsub vilistlased kokku

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksteist aastat Tartu ülikoolis ajalugu tudeerinud Andrus Kiis leiab, et kokkutulek on hea võimalus näha vanu kursusekaaslasi, kes on mööda ilma laiali.
Üksteist aastat Tartu ülikoolis ajalugu tudeerinud Andrus Kiis leiab, et kokkutulek on hea võimalus näha vanu kursusekaaslasi, kes on mööda ilma laiali. Foto: Sille Annuk

Tartu ülikooli vi­­listlaskond on löö­­nud viimastel päevadel kihama. Alma mater on andnud teada, et korraldab 21. mail suurejooneline vilistlaste kokkutuleku, ning üha enam pöörduvad vanad sõbrad üksteise poole küsimusega, kas sina ka lähed.

TÜ turunduse peaspetsialist Teele Arak rääkis, et lõpetanute niisuguse mastaabiga kokkutulek on mõtteis olnud juba pikemat aega.

Kuid seoses aasta alguses avatud vilistlasportaaliga utalumni.ee võttis idee konkreetse kuju ning koostöös reklaamiagentuuriga ImiD pandigi plaan paika: maikuu kolmandal laupäeval oodatakse vilistlasi Tartusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles