Tartus sõitis sõiduauto otsa kolmele parkinud sõidukile, kaks inimest toimetati haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus Jaamamõisa linnaosas Lääne tänaval sõitis sõiduauto ööl vastu teisipäeva otsa kolmele parkinud sõidukile, kaks inimest toimetati haiglasse.

Liiklusõnnetus juhtus pisut enne südaööd Tartus Lääne tänaval, ütles Postimehele Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak. Põhja puiestee poolt suurel kiirusel Lääne tänavale sõitnud sõiduauto Ford Focus sõitis otsa sõidutee kõrvale paremale poole pargitud sõiduautodele Mercedes-Benz, Škoda ja Toyota.

Liiklusõnnetuse käigus said vigastada Fordis viibinud kaasreisijad: 23-aastane naine ja 24-aastane mees, kes toimetati haiglasse. Pärast esmaabi lubati naine kodusele ravile, mees jäeti esialgu haiglasse täiendavatele uuringutele.

Pärast liiklusõnnetust põgenes sündmuskohale liiklusõnnetuse põhjustanud sõiduki juht, kelle isiku tuvastamisega politsei tegeleb.

Antud teelõigul on lubatud suurim sõidukiirus 30 km/h. Sõidutee on seal asfaltkattega ning oli õnnetuse hetkel  kuiv ja sõidukorras. Turvavööde kasutamine ja liiklusõnnetuse muud täpsemad asjaolud on selgitamisel 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles