Politsei viis teadvusetu suhkruhaige arestimajja (7)

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Põldoja on pettunud, et politsei pidas teda alkohoolikuks või narkomaaniks.
Aivo Põldoja on pettunud, et politsei pidas teda alkohoolikuks või narkomaaniks. Foto: Sille Annuk

Politseipatrull viis tänavalt leitud teadvusetu mehe arestimajja, eeldades, et tegemist on alkohooliku või narkomaaniga. Tegelikult oli koomasse langenud mees hoopis suhkruhaige.

«Ma ei tea, kui kaua seal maas vedelesin või kuhu ma läksin, aga kui teadvusele tulin, oli politsei oma puhumisagregaadiga juures ja käskis muudkui puhuda. Aga puhuma ma võimeline ei olnud,» rääkis Kroonuaia koolis remondimehena töötav Aivo Põldoja (50), kes on põdenud viimased kakskümmend aastat esimese tüübi diabeeti.   

Esmaspäeval läks Põldoja koos Kroonuaia kooli majandusjuhataja Gennadi Mitiga kolleegidele naistepäevaks lilli ostma. «Mul jäi söömine pooleli ... Süstid olid aga tehtud ja ma ei uskunud, et paha hakkab. Aga sattusin koomasse. Olin seal pikali maas, siis võttis üks politseinik ühe ja teine teise kaenla alt kinni ning pandi autosse kongi,» meenutas ta.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles