Lapsega liikunud pereisa peksmisele reageeris ainult üks pealtnägija (3)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roela alevikus Järve tänaval murti sisse kahte keldriboksi. Foto on illustratiivne.
Roela alevikus Järve tänaval murti sisse kahte keldriboksi. Foto on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Politsei andmetel ei astunud reedel Tartu kaubahalli juures jõhkrat peksmist pealt näinud inimesed vahele, ei reageerinud muul moel ega teavitanud politseid, välja arvatud üks politseisse helistanud kodanik.

«Sellel vahejuhtumil olid pealtnägijad, kuid meile hetkel ei ole teada, et keegi reaalselt oleks vahele astunud, sekkunud või politseisse teatanud, välja arvatud üks isik, kes on algusest peale öelnud, et ta nägi seda juhtumit pealt ja edastas selle kohta politseisse informatsiooni,» vahendas ERRi uudisteportaal Tartu politseijaoskonna juhi Veiko Järva sõnu Vikerraadio saatele.

«Tänu tema tähelepanelikkusele ja tegutsemisele esimesed selle grupi liikmed ka politsei poolt tabati,» kinnitas ta.

Veiko Järva möönis, et korralekutsujad on sattunud rünnaku ohvriks mitmel korral varemgi, sestap soovitas ta kõigepealt hinnata rikkumise mahtu, ulatust ja raskusastet ning enda kogemust ja vältida füüsilist kontakti rikkujaga.

«Ei pea ise minema vahele või toimuvat tõkestama, aga meie palve kogukondadele on jätkuvalt see, et ärge jääge ükskõikseks, teavitage politseid sellistest vahejuhtumitest,» lisas Järva.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles