Karastunum Tammeka tahab astuda sammu edasi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva õhtul Lõunakeskuse Sportlandis peetud meeleolukal hooaja avaüritusel tuli Tammeka palluritel autogramme kirjutada lausa väikeste fännide jalgpallisaabastele.
Kolmapäeva õhtul Lõunakeskuse Sportlandis peetud meeleolukal hooaja avaüritusel tuli Tammeka palluritel autogramme kirjutada lausa väikeste fännide jalgpallisaabastele. Foto: Kristjan Teedema

Eesti jalgpalli meistriliiga uue hooaja avavile kõlab täna õhtul Annelinna kunstmurustaadionil, kui JK Tammeka võõrustab Narva Transi.

Mulluse hooaja üheksanda kohaga lõpetanud ning vaid üle noatera kõrgliigakoha säilitanud Tammeka tänavu tabeli lõpus virelemisega leppida ei taha.

Kuigi Tammeka on ka tänavu täielikult amatöörmeeskond, suurem osa palluritest nühib veel koolipinki, kinnitas peatreener Indrek Koser, et nii tema enda kui ka hoolealuste ootused algavaks hooajaks on võrreldes mullusega, kui ääri-veeri püsima jäädi, tunduvalt suuremad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles