Politsei tabas juhi, kes sõitis last autosse pannud naisele otsa

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik orienteerumised ettevõtetesse saavad alguse Tasku ostukeskuse aatriumist.
Kõik orienteerumised ettevõtetesse saavad alguse Tasku ostukeskuse aatriumist. Foto: Sille Annuk / Postimees

Teisipäeva päeval sõitis Tasku keskuse parkimismajas tundmatu autojuht otsa last autosse panevale naisele ja sõitis minema, kuigi naine sai õnnetuses viga.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak märkis, et parkla turvakaamerate salvestuste abil tuvastas politsei täna sõiduki, mis naisterahvale otsa sõitis ja ka selle juhi.

Gonjak lisas, et politsei on liiklusõnnetuse põhjustajaga ühendust võtnud ning juhtunu osas on alustatud menetlus liiklusseaduse paragrahvi 223 alusel, mis käsitleb mootorsõiduki juhi poolt varalise kahju või ettevaatamatusest tervisekahjustuse tekitamist.

Politsei tuletab meelde, et kui liiklusõnnetuses on inimesed viga saanud, tuleb sellest viivitamatult hädaabinumbril teada anda. Kindlasti ei tohi sündmuspaigal sõidukeid liigutada või sündmuspaigalt lahkuda enne politsei saabumist. Sündmuskohalt võib lahkuda, kui politsei selleks loa annab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles