Vaata, kui palju aidati mündikaardi aktsiooniga haruldaste haigustega lapsi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mündikaardile koguti annetusi.
Mündikaardile koguti annetusi. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu ülikooli kliinikumi lastefond tähistas eile Tartu kaubamajas rahvusvahelist haruldaste haiguste päeva ja korraldas mündikaardi ladumise aktsiooni, et koguda annetusi haruldaste haigustega lastele.

Eile päeval kogus lastefond kaubamajas kokku 1187 eurot, millest 447 eurot asetasid lahked annetajad mündikaartidele, mis kujutasid Eestimaad.

«Kokku kogusime mündikaardi aktsiooniga annetusi neli tundi ning selle ajaga sai kahepoolne annetuskaart ilusasti täis kogutud. Usun, et see on väga hea tulemus nii lühikese aja jaoks,» rääkis Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi arendus- ja projektijuht Anniki Inno.

Inno lausus, et lisaks mündikaardil panuse andmisele annetasid inimesed ka annetuskastidesse, mis näitab, et panustada tahetakse ja Eesti inimene on lahke ning märkab abivajajaid. Ta lisas, et lastefond on kogutud summaga väga rahul.

TÜ lastefondi vabatahtlikud kogusid eile annetusi näiteks ka Vanemuise teatris muusikali «Ooperifantoom» õhtuse etenduse vaheajal. Teatrikülastajad aitasid 15-minutilise vaheajaga kokku saada 955 eurot.

Mündiladumise aktsioon leidis eile lisaks Tartu kaubamajale aset veel Tallinnas Ülemiste keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles