Tartus sai avariis viga kolm jalakäijat

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus Ihastes sai täna hommikul juhtunud avariis viga kolm jalakäijat.

Liiklusõnnetus juhtus täna hommikul kella 7.40 ajal Tartus Nõlvaku ja E. Wiiralti samaliigiliste teede ristmikul. Esialgsetel andmetel ei andnud ristmikule lähenenud Volkswagen Passatit juhtinud mees teed paremalt poolt lähenenud Audi A4 juhile, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel Postimehele. Kahe sõiduki kokkupõrkes paiskus Volkswagen otsa kolmele teeservas jalgsi liikunud naisele vanuses 59, 60 ja 62 eluaastat.

Kõik kolm jalakäijat viidi haiglasse, nende seisund ei ole eluohtlik.

Kuigi sündmuskohal keegi teine meedikute abi ei vajanud, otsustas Volkswageni juht minna ise hiljem täiendavalt ja viia tervisekontrolli igaks juhuks ka temaga Volkswagenis kaasa sõitnud väikelapse.

Politsei selgitas, et mõlemad autojuhid olid kained. Esialgsetel andmetel viitas Volkswageni juht terviserikkele, mistõttu ei suutnud ta lähenevat sõidukit märgata ja kokkupõrget vältida. Täpsemad avarii asjaolud selgitatakse edasise uurimise käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles