Politsei eest põgenenud joobes juht sõitis Tartus naisele otsa (7)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jürgen Puistaja/Kanal2

Täna pärastlõunal pidas politsei Tartus Puiestee ja Jaama tänava ristmikul kinni joobes autojuhi, kes oli püüdnud politsei eest põgeneda. Põgenemise käigus sõitis juht aga otsa 66-aastasele naisele, kes sai kergemaid vigastusi.

Kahtlase sõidustiiliga Volkswageni juhti märkas täna päeval üks Tartu kiirabitöötaja ja helistas politseisse. Tema sõnul oli juhi sõidustiil ebakindel, ka ei pidanud ta millekski fooritulesid.

Puiestee ja Paju tänava ristmiku juures vingerdades sõitis ta riivamisi otsa naisterahvale, kelle kiirabi toimetas haiglasse tervisekontrolli.

Juhtunule reageerisid politseipatrullid, kes asusid Puiestee tänaval joobes autojuhti sisse piirama. Masin suruti tee serva Puiestee ja Jaama tänava sissesõidul jäätmejaama viiva tee otsas.

Politsei tuvastas, et sõidukit juhtinud 38-aastane mees oli joobes ja ei omanud juhtimisõigust. Mees toimetati esialgu arestikambrisse.

«Kuivõrd on tuvastatud, et jalakäijat riivanud ning politseiametnike eest põgeneda üritanud meesterahvas oli kriminaalses joobes, siis arvestades eelpool kirjeldatud tegevuse äärmist hoolimatust kaaslinlaste suhtes, esitan homme kinnipeetud roolijoodiku suhtes kohtule vahistamistaotluse,» kommenteeris Lõuna ringkonnaprokurör Toomas Liiva.

Autojuhi peatamisel said nii politseisõiduk kui joobes juhi auto kahjustusi.

Kohapeal oli liiklus mõnda aega häiritud. Teele tõmmati politseilindid.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles