Tähe tänaval süttis autotöökoda

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjujatel nädalavahetusel tööd jagus.
Tuletõrjujatel nädalavahetusel tööd jagus. Foto: Jürgen Puistaja

Reede hilisõhtul said päästjad väljakutse Tähe tänavale, kus tööstushoones asuvast garaažiboksist tuli suitsu.

Päästjad kustutasid põlengu autotöökoja vahelaes ja seinas. Päästetööde juhi esialgsel hinnangul võis põleng alguse saada elektrijuhtmestikust.

Lisaks sellele põlengule said tuletõrjujad Tartus ja Tartumaal veel kolm väljakutset.

30. jaanuaril kell seitse hommikul kutsuti päästjad Konguta valda Majala külla, kus seinakontaktist oli süttinud toa sein ja tuli oli levinud maja vooderduse vahele. Päästjad avasid tulekollete leidmiseks ja kustutamiseks seinakonstruktsioone. Korteris olnud vanem mees kannatada ei saanud.

31. jaanuaril kell pool üksteist päeval said päästjad väljakutse Alatskivi alevikku, kus korrusmaja ühes korteris töötas suitsuandur ja tunda oli kõrbelõhna. Päästjad selgitasid välja, et esimese korruse korteris olid pliidil potis kõrbema läinud viinerid.

Päästjad tuulutasid ruumid ning tegid korteris magama jäänud inimesele selgitustööd. Tänu suitsuanduri signaalile ei juhtunud raskemate tagajärgedega õnnetust ning terveks jäid mitme pere kodud.

Samal päeval kell neli pärastlõunal teatati häirekeskusele, et Konguta vallas Annikoru külas tuleb kasutuseta meiereihoone aknast suitsu. Päästjad selgitasid välja, et põlema olid süüdatud väike kapp ja pabermaterjal. Põleng kustutati mõne minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles