Soomlaste naljast vormub ajalooline jalgpalliplats

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepa ja Vasara tänava nurgal asuva staadioni kordategemist on kavandatud aastaid. Nüüd võib JK Tammeka tegevjuht Kalle Paas seal optimistlikult jalutada.
Sepa ja Vasara tänava nurgal asuva staadioni kordategemist on kavandatud aastaid. Nüüd võib JK Tammeka tegevjuht Kalle Paas seal optimistlikult jalutada. Foto: Kristjan Teedema

Tartu jalgpalli lipulaev JK Tammeka algatas mullu Eesti spordiajaloo suurima ühis-rahastuskampaania, tänu millele tehakse teoks Taaralinna vutimeeste kauaaegne unistus – vanale Sepa staadionile rajatakse piirkonna esimene altküttega kunstmuruväljak.

Tõele näkku vaadates moodustab  mullu 2. novembril algatatud kampaania abil kogutav summa ehk 150 000 eurot projekti kogu eelarvest kolmandiku, kuid on selge, et kui seda kolmandikku ei oleks, jääks väljak rajamata ning Tartu jalgpalli suur unistus lükkuks taas määramatusse tulevikku.

Kunstmuruväljaku altkütte toimimise põhimõte on lihtne: see ei sulata lund – väljakule sadav lumi lükatakse ära ikkagi traktoriga –, kuid kuivatab ära väljakule tekkiva niiskuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles