Linnuks muutumise lugu

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Lindvistikas» esitab Valdur Mikita ka ennustused, milline võiks elu Eestis ollwa saja, kahesaja või tuhande aasta pärast.
«Lindvistikas» esitab Valdur Mikita ka ennustused, milline võiks elu Eestis ollwa saja, kahesaja või tuhande aasta pärast. Foto: Maria Kilk

Välgi metsade semiootik Valdur Mikita on maha saanud viimase raamatuga oma ulguvate rehade triloogiast. «Metsiku lingvistika» ja «Lingvistilise metsa» kolmanda vennana on äsja trükist tulnud «Lindvistika ehk Metsa see lingvistika».

Kaks aastat tagasi ilmunud ja kohe väga populaarseks osutunud «Lingvistilise metsa» fenomeni ei oska Valdur Mikita ka nüüd selgitada.

Ta tõdeb, et kirjanduslikus plaanis ei ole «Lingvistiline mets» tippteos, kuid see täitis teatud sotsiaalse lünga: tükk aega ei olnud meil ilmunud sellist raamatut, mida huvilised oleks saanud koos lugeda, mille üle oleks saanud koos mõelda ja millele oleks saanud koos vastu vaielda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles