Pikalt kadunud olnud Kaarel Arb leiti surnuna

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Arb
Kaarel Arb Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reedel avastati Põltsamaa vallas Annikvere külas vanast kaalukojast juba mõnda aega teadmata kadunud olnud Kaarel Arbi vägivallamärkideta surnukeha. Mehe surma põhjuse peab selgitama ekspertiis.

Politsei palus 9. novembril avalikkuse kaasabi, et leida üles Tartus kadunuks jäänud 33-aastane Kaarel. Et meest oldi viimase aasta vältel taga otsitud juba kahel korral, ei kiirustanud korrakaitsjad otsimisteate väljakuulutamisega ning esialgu püüdsid lähedased teda leida omal jõul.

Lõuna prefektuurile teadaolevalt nähti Kaarlit Tartus viimati ööl vastu 1. novembrit kella kahe paiku Vanemuise tänaval asuvas baaris. Pärast seda oli mehe asukoht teadmata ning tema telefon välja lülitatud.

Ootamatult viisid mehe jäljed Jõgevamaale. Politsei sai teateid, et Kaarlit nähti 7. novembril kella kolme-nelja vahel päeval Jõgevamaal Jõgeva maanteel. Samal päeval nähti teda kella 17 paiku istumas Mullavere bussipeatuses pingil.

Ka äratas ühe kohaliku tähelepanu samal päeval üks Kaarli välimusega mees, kes kõndis tema eramaal. Maaomanik pärinud mehelt, kas temaga on kõik hästi ja kas teda saab kuidagi aidata. Vastuseks kõlas, et kõik on korras ja mingisugust abi tarvis ei ole.

Viimane vihje tema kohta saabus politseile novembri keskpaigas. Väidetavalt nähti teda 13. novembri õhtul Põltsamaa lähedal. Kaalukoda, kus Kaarel oma viimsed tunnid veetis, asub Annikvere külas, mõne kilomeetri kaugusel Põltsamaa linnast.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles