Jõululaadal kogutakse annetusi digitaalse imikukaalu ostmiseks

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu koguti annetusi papude tegemiseks. Kokku kudusid ja heegeldasid Tartu tervishoiukõrgkooli õppejõud ja üliõpilased naistekliiniku vastsündinutele 135 papupaari.
Mullu koguti annetusi papude tegemiseks. Kokku kudusid ja heegeldasid Tartu tervishoiukõrgkooli õppejõud ja üliõpilased naistekliiniku vastsündinutele 135 papupaari. Foto: Kristjan Teedema

Kolmapäeval peetakse Tartu tervishoiukõrgkoolis heategevuslikku jõululaata, kust saab soetada käsitööd ja jõulukinke, tegutseb ka taaskasutusturg. Laadaga kogutakse raha, et Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi kaudu soetada naistekliiniku perekeskusele digitaalne imikukaal.

Annetuseks läheb jõululaadal kauplejatelt kogutud müügilauamaks, lisaks palutakse müüjatel kümme protsenti tulust annetada heategevuseks. Samuti saavad kohapeal head teha laadakülalised.

«Otsustasime kohe alguses, et tahame seekord jõululaadaga head teha lastele, kuna leidsime, et lapsed on just need, kes vajavad kõige enam hoolt ja tähelepanu,» märkis laada üks korraldajatest, bioanalüütiku õppekava tudeng Egert Vinogradov.

Lastefondi arendusjuht Eveli Ilves nentis, et naistekliiniku perekeskus vajab hädasti kahte digitaalset imikukaalu, ühe kaalu hind on olenevalt mudelist 300-400 eurot. «See oleks neile väga kena jõulukink,» lisas ta.

Mullu valmistati jõululaadal kogutud annetuste toel TÜ kliinikumi sünnitusosakonna vastsündinutele sõbrapäevaks soojad papud.

Heategevuslik jõululaat peetakse 9. detsembril kell 11-15 kõrgkooli õppehoones aadressil Nooruse 5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles