Päevatoimetaja:
Richard Särk

Vahur Kalmre kirjutab Rockist raamatut

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Margus Ansu

Aastaid Rocki tegevust  jälginud ja kajastanud ajakirjaniku Vahur Kalmre (pildil keskel) sulest ilmub tõenäoliselt juba kevadel raamat, mis toob lugejate ette Tartu korvpallimeeskonna sünni- ja arenguloo täna-  päevani välja.

«Olen seda mõtet kandnud juba mõni aasta. Olen ju näinud, kuidas see meeskond muutub ja areneb, ja olen ka trehvanud lugema mõnda mujal maailmas ilmunud umbes samalaadset raamatut. Siis tekkiski küsimus, miks mitte meil,» selgitas Kalmre. Ta ei varjanud, et eelkõige ärgitab raamatut kirjutama armastus Tartu korvpalli vastu.

«Korvpall on Tartus esiteks piisavalt populaarne. Teiseks on korvpall huvitavalt arenenud,» lausus Kalmre. Ta tunnistas, et tema soov on alustada raamatut hooajaga 1999/2000, kui Tartu meeskond muutus Rockiks. «Muidugi ei saa öelda, et Tartu korvpall algas aastal 2000, aga mingi alguspunkt tuleb ju valida ja kogu Tartu korvpalliajalugu ma ei tahaks kirjutama hakata.»

Tagasi üles