Lähte kooli haisumure sai murtud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähte ühisgümnaasiumi direktor Üllar Loks näitas eile ftalaatide vaba põrandakatet, mis sai maha kooli algklasside maja kõigisse klassidesse ja koridoridesse.
Lähte ühisgümnaasiumi direktor Üllar Loks näitas eile ftalaatide vaba põrandakatet, mis sai maha kooli algklasside maja kõigisse klassidesse ja koridoridesse. Foto: Kalev Saar

«Loodan väga, et see saaga on nüüd lõppenud,» ütles Lähte ühisgümnaasiumi direktor Üllar Loks, viidates välja vahetatud põrandatele algklasside majas.

Jaanuari keskel otsustas Lähte ühisgümnaasium kolida algklasside majas õppivad kuus klassitäit lapsi vanemate ja haridusministeeriumi survel asendusruumidesse, sest koolimaja põrandatest eritus kemikaalide lõhna.

Suvel lasi Tartu vallavalitsus põrandad asendada ning 1. septembril on kõik lapsed taas teretulnud. Esimesse klassi läheb tänavu 54 last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles