Inkubaator ootab säravate ideedega loomeettevõtjaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Loomemajanduskeskus.
Tartu Loomemajanduskeskus. Foto: Kristjan Teedema

Tartu loomemajanduskeskus ootab kuni 14. septembrini taotlusi tulevastelt loomeettevõtjatelt, kes soovivad osa võtta uuest kolmekuulisest äriplaanikoolitusest.

Keskuse teatel algab koolitus oktoobris ning lõpeb äriplaani valmimise ja kaitsmisega detsembris. Äriplaani eduka kaitsmise järel on võimalus asuda loomemajanduskeskuses inkubatsiooni ning saada abi oma ettevõtte arendamiseks.

Loomemajanduskeskuse juhi Reigo Kuivjõgi sõnul oodatakse konkursile tulevasi ettevõtjaid kõikidest erinevatest loomevaldkondadest. «Eelise annab meeskonna olemasolu, sest reaalne elu on näidanud, et üksi on raskem edukat ettevõtet käima lükata ja arendada.»

Äriidee tuleb panna kirja loomemajanduskeskuse kodulehel olevale taotlusvormile ja  saata ära hiljemalt 14. septembril kell 15. Edasi tuleb osaleda kolmekuulisel äriplaani koostamise kursusel ja arendada idee jätkusuutlikuks äriplaaniks.

Pärast koolitust kaitstakse äriplaan ja tehakse oma  ettevõte või taotletakse juba eksisteeriva  ettevõtte nimel loomemajanduskeskuselt tööruume.

Täpsemat infot inkubatsioonikonkursi kohta saab Tartu loomemajanduskeskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles