Aia taga käivad asfaldipakkujad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise autoga sõitsid inglise keeles rääkinud mehed ühe Jõgeval asuva ettevõtte territooriumile ning lubasid soodsa hinnaga asfalti panna. Täpsustavatele küsimustele nad vastata ei osanud ning lahkusid, jätmata telefoninumbrit või visiitkaarti.
Sellise autoga sõitsid inglise keeles rääkinud mehed ühe Jõgeval asuva ettevõtte territooriumile ning lubasid soodsa hinnaga asfalti panna. Täpsustavatele küsimustele nad vastata ei osanud ning lahkusid, jätmata telefoninumbrit või visiitkaarti. Foto: Turvakaamera

Jõgeval, aga ka Tartumaal ja mujalgi on inimesed viimastel päevadel kokku puutunud inglise keelt kõnelevate meestega, kes pakuvad asfalti. Mõistagi tekitab selline pakkumine nii üllatust kui ka kahtlust.

«Teeme 15 kilomeetri kaugusel teetöid. Asfalti jäi üle ja see oleks tarvis kiiresti kuhugi maha panna. Kas me võime teie platsi väga soodsa hinnaga ära asfaltida?» Sellist juttu on viimastel päevadel kuulnud kümned eestimaalased, kelle hoovi või aia taha on saabunud inglise keeles kõnelevad mehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles