Tartumaal juhtunud batuudiõnnetuses hukkus kaks last

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jürgen Puistaja

Tartumaal juhtus pühapäeval kella 17.40 ajal väga raskete tagajärgedega õnnetus, kus tuule alla võtnud täispuhutavalt batuudilt kukkunud kaks last hukkusid ning kolm viidi raskete vigastustega haiglasse.

Esialgsetel andmetel viidi täna Tartumaal Tõrvandi alevikus läbi laste sünnipäevapidu, kus lapsed hüppasid täispuhutaval kompressoriga batuudil. Ühel hetkel võttis batuut tuule alla ning lendas mitmekümne meetri kõrgusele.

Sündmuskohal viibiva allika sõnul puhus tuul batuudi alla ja viskas selle aiast välja üle sõidutee, misjärel maandus batuut viljapõllul.

Batuudilt kukkunud poiss ja tüdruk, sündinud 2007. aastal ja 2009. aastal, surid vaatamata meedikute pikaajalisele püüdele neid elustada. Veel kolm last viidi väga raskete vigastustega haiglasse.

«Aktuaalse kaamera» andmetel ei ole haiglasse viidud laste olukord eluohtlik, vahendas ERR Uudised.

Politsei alustas selle õnnetuse täpsete asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Copy
Tagasi üles