Tartlased teevad Kihnus isemoodi maratoni

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu Männäkäbä (männikäbi) maratoni väljamõtlejad ja korraldajad (vasakult) Margus Püvi, Varmo Vares, Meelis Vool osutavad teedeatlases Kihnu kaardile, suve lõpus tuleb seal spordisündmus.
Kihnu Männäkäbä (männikäbi) maratoni väljamõtlejad ja korraldajad (vasakult) Margus Püvi, Varmo Vares, Meelis Vool osutavad teedeatlases Kihnu kaardile, suve lõpus tuleb seal spordisündmus. Foto: Margus Ansu

Kui tervet ei jõua, võib ka pool. Ja kui poolt ei jõua, võib ka vähem. Peamine on veeta tore sportlik päev Kihnu saarel, kinnitasid esimese Kihnu maratoni korraldajad, kes ise on hoopis tartlased.

«Teeme seda lihtsalt seepärast, et oleme maailmas palju ringi reisinud, kuid lõpuks jõudnud ikka tõdemusele, et ka Eestis on väga lahedaid kohti,» ütles Varmo Vares. Nii jõuabki Eesti maratonide kaardile põnev paik, kus sellist võistlust pole varem korraldatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles