Galerii: Tartu messikeskuses näeb motouudiseid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tartus alanud ja pühapäevani kestev Eesti suurim mototeemaline näitus Motoexotika pakub silmailu ja ehk ka soodsaid tehinguid neile, kes peavad lugu kahel rattal sõidust.

Ja kes kahel rattal liikumist peab kahtlaseks tegevuseks, nende jaoks on välja toodud hulk ATVsid. Tehnika kõrval näeb ka varustust, riideid ning elustiilikaupa.

Suure valiku uudismudelitega on väljas näiteks Suzuki, Yamaha, KTM ja CFmoto. Kaks esimest tootjat heitlevad ilmselt ka võimsaima messil väljas oleva tehasetsikli tiitlile. Suzuki Hayabusal on kirjade järgi hobujõude 197, Yamaha V-max'il lausa 200. Palju ei jää neist oma 180 hobujõuga maha KTM'i võimsamad masinad. Siiski leidub neist veelgi jõulisemaid kaherattalisi. Milliseid, saab igaüks messil uudistada juba ise. Ja kel mootorrattalube pole, saab nende tegemise kohta nõu autokoolide boksidest.

Mootorratta juurde käib ka õige motomehe elu ning sellestki saab aimu erinevate väljapanekute abil. Kohal on ka motomatkajad ise, kutsudes huvilisi suvistele üritustele. Eriti suure boksiga on esindatud Eesti suurima motokokkutuleku Jõgevatreff korraldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles