Taliujujad tõid Piritalt medaleid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu taliujujad Pirita Open'il.
Tartu taliujujad Pirita Open'il. Foto: Malle Elvet

Nädalavahetusel Tallinnas Pirital peetud Eesti lahtistel meistrivõistlustel taliujumises pääsesid 19 riigi ujujate konkurentsis poodiumile ka tartlased.

Kokku võistles Pirita jõe umbes 1,5-kraadises vees ligi 200 taliujujat. Tartlaste parimana võitis kolm indivuduaalset kuldmedalit neljakordne Põhjamaade meister Alar Lodi (50 m M20 klassis ja absuluutklassis ning 450 m vabalt M20 klassis), millele ta lisas noorema vanuseklassi kulla ja üldarvestuse hõbeda 4x25 m teateujumises koos Liisa Lodi, Siim Holtsi ja Pavel Narõškiniga.

Veel ühe kulla tõi Emajõelinna Margus Püvi, kes võitis koos Tallinna taliujujatega keskmises vanuseklassis 4x25 m teateujumise.

Naiste noorim osaleja oli 14-aastane Kerli Püvi Tartust, kes sai 25 m vabaltujumises neljanda koha. Lisaks eelnimetatule lõid tartlastest võistlusel kaasa veel Markus Lelle, Tiit Kadak, Kersti Rüütel ja Malle Elvet. Elvet on osalenud kõigil kuuel seni peetud Pirita Open’il.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles