Ants Laaneots valimiskampaania militaarsõidukist: siin ei ole midagi kriminaalset

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskampaania militaarsõiduk Tartus.
Valimiskampaania militaarsõiduk Tartus. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Ants Laaneots, te kandideerite Reformierakonna nimekirjas riigikokku ning kasutate Tartus oma valimiskampaanias militaarsõidukit. Miks?

Mina ei kasuta. See on Tallinna poolt ajutiselt meile kasutada antud.

Aga teie nimi on selle masina peal?

On küll. Milles on probleem?

Mis masin see on?

See masin oli kaitseväes. Ta on vana masin. Rootsi päritolu. Aga siis ta kirjutati maha ja keegi ostis ta ära. Vist kaitseliidust keegi. Taastati ja on sellisena kasutusel.

Nii et see pole teie isiklik sõiduk?

Jumala pärast. Mis ma sellisega peale hakkan? Te võite seda reformi peakontorist küsida. Neid on kaks tükki. Kasutame ajutiselt. Reklaami mõttes. Üks on siin ja teine Põhja-Eestis

Kui kaua te sellega plaanite sõidate?

Selle nädala lõpuni. Nad lähevad ühest valimisringkonnast teise. Suuremates keskustes kõigepealt ja siis liiguvad edasi.

On see mugav auto?

Sõjaväeautod ei ole kunagi mugavad. Mersuga võrrelda ei saa. See on mõeldud ikkagi sõjaväelaste transportimiseks maastikul operatiivolukorras.

Kui palju ta bensiini võtab?

Selliseid andmeid ei oska ma öelda. Aga milleks seda vaja on? Need autod on maha müüdud erasektorile ja midagi kriminaalset siin ei ole.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles