Külliki Levin: minu elus käib kõik kõla järgi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külliki Lauluaed tegutseb laulupeomuuseumi ruumides. Esinemisi lastega tuleb ette iga kuu. Lauluõpetaja peab laste õpetamise juures oluliseks, et keegi pole kellestki parem, vaid tähtis on üksteisele võistlustel kaasa elada ja loota, et sõbral läheks hästi.Külliki Levin koos laululastega: Lulu Inari Ottilia Vase (vasakult), Marie Kiivit, Katri Kade, Sirelin Timmermann, Teele Tammet ja Kristo Saarna.
Külliki Lauluaed tegutseb laulupeomuuseumi ruumides. Esinemisi lastega tuleb ette iga kuu. Lauluõpetaja peab laste õpetamise juures oluliseks, et keegi pole kellestki parem, vaid tähtis on üksteisele võistlustel kaasa elada ja loota, et sõbral läheks hästi.Külliki Levin koos laululastega: Lulu Inari Ottilia Vase (vasakult), Marie Kiivit, Katri Kade, Sirelin Timmermann, Teele Tammet ja Kristo Saarna. Foto: Margus Ansu

Külliki Lauluaia juhataja ja lauluõpetaja Külliki Levin teadis juba väikese lapsena, et temast saab õpetaja, sest esimesel muusikaõpetajal oli temale niivõrd suur mõju. Ta leiabki, et õpetajal on tohutu roll lapse arengus ning vahel ei osata ette kujutada, milline sõna või lause võib last mõjutada nii palju, et kujundab tema edaspidise elu.

Külliki Levin on õpetanud lastele laulmist juba kolmkümmend aastat. Lauluaiast on lapsi läbi käinud üle tuhande. Muusikaõpetaja eesmärk pole aga sugugi kasvatada kõigist lastest lauljaid. «Pigem õpetan neid end muusika abil väljendama, sellest rõõmu tundma ning ka julgust, mida läheb tegelikult igas ametis vaja,» räägib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles