Noored asuvad ööpäeva jooksul ideid projektideks vormima

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle-eelmisel aastal osales Idee24 koolitusprogrammis projekt «Think about water», mis sai rahastuse ning korraldas puhta vee propageerimise üritusi.
Üle-eelmisel aastal osales Idee24 koolitusprogrammis projekt «Think about water», mis sai rahastuse ning korraldas puhta vee propageerimise üritusi. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Homme koguneb Miina Härma gümnaasiumisse üle saja noore vanuses 13-30, kes asuvad 24 tunni jooksul oma algusjärgus ideid reaalseteks projektideks vormima.

Koolituse käigus aidatakse edasi arendada noorte ideid, antakse osalejatele teadmisi projektide kirjutamisest ja tutvustatakse Euroopa noorte programmi võimalusi oma idee elluviimiseks ja rahastamiseks.

Koolitusele koguneb lisaks Tartule veel noori Narvast, Tallinnast ja ka väiksematest maapiirkondadest, mille grupid on väga erinevad: alates põhikoolinoortest kuni noorte professionaalideni välja.

Tegemist on SA Archimedes Euroopa noored Eesti büroo koolitusega Idee24, mille eesmärk on õpetada noortele projektiloogikat ning aidata neil oma häid ideid reaalselt teostavateks rahvusvahelisteks projektideks vormida.

Koolitus algab homme kell 12 ja lõpeb 24 tundi hiljem ehk pühapäeval kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles