Tartus sattus alarmsõidul kiirabiauto liiklusõnnetusse

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimehe lugeja

Täna õhtul põrkasid Tartus kokku sõiduauto ja kiirabiauto, milles viibinud meditsiinitöötaja sai õnnetuses vigastusi.

Täna kella 18.05 ajal juhtus Tartus Riia ja Suur Kaare tänavate ristmikul liiklusõnnetus, millele eelnevalt sõitis alarmsõidul, töötavate vilkuritega kiirabiauto mööda Riia tänavat Soinaste tänava poolt Puusepa tänava suunas vastassuunavööndis. Operatiivsõiduki roolis oli 1969. aastal sündinud Margus, kes oli kaine.

Riia ja Suur Kaare ristmikule jõudes põrkas kiirabiauto kokku paremalt poolt ristmikule välja sõitnud ning vasakpööret sooritanud sõiduautoga Volkswagen Passat, mille roolis olnud 1977. aastal sündinud Janek ei andnud teed sõidueesõigust omavale sõidukile. Samas põles Riia-Lunini ristmikul roheline foorituli Riia tänaval liikuvatele sõidukitele.

Avariis sai vigastada meditsiinitöötaja, 1969. aastal sündinud Külli, kes viidi traumapunkti. Politsei alustas täpsemate asjaolude selgitamiseks menetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles