Huvilisi ootavad töötoad ja kontserdid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulutuledes Tartu linn
Jõulutuledes Tartu linn Foto: Kristjan Teedema

Tartlasi oodatakse sel nädalavahetusel jõuluootuse töötubadesse ja kontsertidele. Pühapäeval süüdatakse Raekoja platsil aga teine advendiküünal.

Laupäeval kell 12 algab Tartu Ülikooli muuseumis (Lossi 25) Hullu Teadlase advendikalender, kus lisaks põnevatele eksperimentidele meisterdatakse advendikalendreid, vahendas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kell 14 – 16 esinevad Lodjalaval Krõlli lasteaia mudilaskoor, Külliki lauluaia laululapsed, folklooriklubi Maatasa. Selle järgneb Päkapikudisko.

Pühapäeval kell 12 toimub tubane jõuluootuse töötuba Oskar Lutsu majamuuseumis (Riia 38), kus rännatakse ajamasinaga, meisterdatakse jõulukaarte ja lauldakse.

Kell 14 – 16 toimetab raeplatsil avatavas vanas jõulukohvikus Eesti Põllumajandusmuuseum. Räägitakse talvistest talutöödest ja  meisterdatakse linast jõuluehteid. Maitsta saab leiba ja karaskit.

Kell 16 süüdatakse teine advendiküünal. Laulavad poistekoorid Mart Reiniku, Karlova, Veeriku, Variku ja Kivilinna koolist. Näha saab ka laulupeomuuseumi näitemängu karupoeg Puhhi tegemistest.

Kell 16.30 jätkuvad raeplatsil tegevused töötubades ja toimub taas Päkapikudisko, mida korraldab Tartu Noorte DJ Kool.

Rohkem infot ürituste kohta leiab veebiaadressilt: http://www.joululinntartu.ee/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles