Tartu tunnustab tublimaid õpetajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus tunnistati tänavu aasta õpetaja tiitli vääriliseks 33 pedagoogi.

Tartu aasta õpetajad on lasteaia Kelluke õpetaja Julia Faizullova, Kesklinna lastekeskuse logopeed Margit Kaljuste, Veeriku kooli õpetajad Signe Varendi ja Astrid Salumets, Annelinna gümnaasiumi õpetaja Maire Küppar, Hiie kooli õpetajad Katrin Kisand ja Mari Tõnisson, Härma gümnaasiumi klassiõpetaja Triinu Pihus, Treffneri gümnaasiumi ajaloo-, filosoofia- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Aare Ristikivi, Tamme gümnaasiumi füüsikaõpetaja Tanel Liira, Tartu kunstikooli kujundusgraafika erialaainete õpetaja Janika Nõmmela Semjonov, Tartu kutsehariduskeskuse õpetaja Vilve Pohla, täiskasvanute gümnaasiumi direktor Juta Nugin ja Elleri muusikakooli direktor Kadri Leivategija. Kõik eespool nimetatud kandideerivad aasta parimaks omas kategoorias üleriigilisel konkursil «Eestimaa õpib ja tänab».

Tartu aasta õpetajad on ka lasteaia Tähtvere õpetaja Aili Leisson ja liikumisõpetaja Kai Lauk, lasteaia Helika muusikaõpetaja Marju Järvpõld, Härma gümnaasiumi direktor Ene Tannberg, ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Piret Tänav ning kehalise kasvatuse õpetaja Saime Aule, Raatuse kooli kehalise kasvatuse õpetaja Ülle Varik ning muusikaõpetaja ja koorijuht Anu Tubli, Masingu kooli klassiõpetaja Merje Kivikas, Veeriku kooli klassiõpetaja Ülle Kepler, Descartes'i kooli prantsuse keele õpetaja Signe Annsoo, Annelinna gümnaasiumi õpetaja Anna Preobraženskaja, täiskasvanute gümnaasiumi geograafiaõpetaja ja õppenõustaja Kaie Konsap, Poska gümnaasiumi bioloogiaõpetaja, loodusainete õppetooli juhataja Lauri Mällo, Tartu kutsehariduskeskuse õpetaja Kaire Jõgi, Elleri muusikakooli kutseõpetaja Katrin Aller, lasteaia Kannike õppe- ja kasvatustöö asedirektor Anu Soonsein, OÜ Anni lasteaia õppejuhataja Kerli Käärt-Sverresson ja lasteaia Kelluke direktor Valentina Frunze.

Kõik tänavused Tartu aasta õpetaja tiitli pälvinud pedagoogid on kutsutud 20. oktoobril Tartu ülikooli aulas aset leidvale Tartu linna ja Tartumaa haridustöötajate tunnustusüritusele.

Samal üritusel antakse kätte ka Tartu kultuurkapitali aastapreemiad, mille saavad Hansa kooli matemaatikaõpetaja Aita Raudsepp ning Variku kooli kehalise kasvatuse ja inimeseõpetuse õpetaja Helve Israel. Kultuurkapitali enesetäiendamise stipendiumid pälvisid Kivilinna kooli inglise keele õpetaja Viive Saar, Maarja kooli õpetaja Ülle Väljataga, Annelinna gümnaasiumi klassiõpetaja Alevtina Andrejevna, Treffneri gümnaasiumi informaatikaõpetaja Anneli Mägi ja lasteaia Sass õpetaja Agnes Vaimann.

Üleriigilise konkursi «Eestimaa õpib ja tänab» laureaadid selguvad 4. oktoobril Vanemuise kontserdimajas galaõhtul, millest teeb otseülekande ETV.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles