Vikipeedia ootab Tartu-teemalisi artikleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest algab Tartupeedia artiklivõistlus Vikipeedias. Tartupeedia projekti eesmärk on katta Vikipeedia artiklitega terve Tartu – olgu need artiklid tähtsatest kohtadest, inimestest või sündmustest, Vikipeediasse on oodatud need kõik. Mullu Tartupeedia projekti raames korraldatud suurele fotovõistlusele laekus 611 Tartu fotot, millest paljud illustreerivad nüüd Tartu-teemalisi artikleid. Pildid, mis veel artiklitest ilma jäid, leiavad  loodetavasti kasutust pärast võistlust.

Artiklivõistlus kestab 31. oktoobrini. Osalejaid aitab artikliidee leidmisel puuduvate või täiendamist vajavate artiklite loend. Valminud artikleid hindab žürii, kuhu kuuluvad Tartu linna avalike suhete osakonna meediaspetsialist Raul Veede, ajakirjanik Raimu Hanson ja vikipedist Madis Maasing. Auhinnad tublimatele panevad välja MTÜ Wikimedia Eesti ning artiklivõistluse toetajad. 

Kirjutamise juhised ja puuduvate artiklite loendid on Tartupeedia veebilehel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles