Viljandimaal hukkus auto ja reisirongi kokkupõrkes kaks noort inimest

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joel Urbel / Sakala

Viljandimaal hukkus täna õhtupoolikul auto ja reisirongi kokkupõrkes kaks inimest.

Raske liiklusõnnetus juhtus täna õhtul kella 19.35 ajal Viljandimaal Pärsti raudteeülesõidul, kus Tallinnast Viljandi suunas liikunud reisirongile sõitis tõkkepuuta ja foorita raudteeülesõidul ette sõiduauto BMW. Sõidukit juhtinud 27-aastane Edward ja kaasreisijana sõidukis viibinud 35-aastane Helena hukkusid sündmuskohal. Rongis olnud reisijad vigastada ei saanud.

Rongijuht andis küll eelnevalt helisignaali ja pidurdas, kuid rongi polnud võimalik siiski nii kiiresti peatada.

Tallinnast Viljandisse teel olnud rong sai pärast kokkupõrget alles 300 meetrit hiljem pidama, kirjutab Sakala.

Õnnetuse hetkel viibis reisirongis umbes 70-100 reisijat, kes evakueeriti rongist ja neist keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

Sündmuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel tuletab liiklejatele meelde, et raudteeülesõit on ohtlik koht, mistõttu tuleb sellele lähenedes olla äärmiselt tähelepanelik. «Enne raudtee ületamist tuleb igal liiklejal piisavalt veenduda, et ületus on ohutu ning rongi ei ole lähenemas,» lisas Pähkel.

Viimati juhtus traagiline liiklusõnnetus Pärsti ülesõidul kümme aastat tagasi, kui detsembri lõpus sõitis seal keset päeva rongile ette kaubik, mille juht hukkus sündmuskohal, kirjutab Sakala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles