Loodusmaja koostas endast püsinäituse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu loodusmaja. Pildil tagaaed.
Tartu loodusmaja. Pildil tagaaed. Foto: Margus Ansu

Homme kell 16 avatakse Tartu loodusmajas näitus «Läbipaistev loodusmaja», mis tutvustab maja ehitust ja igapäevast toimimist ning toob välja selle sõltuvuse loodusressurssidest.

Näitus on sündinud rahvusvahelise koostööprojekti «People with Nature» raames ning tutvustab hoone ehitus- ja viimistlusmaterjale, vee-, energia- ja jäätmeringlust, talveaeda ning pargirajatisi.

Näitus annab vaatajale võimaluse avastada loodusvarade teekonda ehitusmaterjaliks, sademevee kogumist ja kasutamist, jäätmete teekonda töötlemisele ja loodusmajja tagasi, energiatõhususe saavutamist ning palju muud põnevat. Stende täiendavad mängud, mis pakuvad nuputamist ja avastamisrõõmu ka lastele. 

Tegemist on Tartu loodusmaja püsinäitusega, mida saab vaadata maja lahtioleku aegadel. Suvekuudel on loodusmaja avatud esmaspäevast reedeni kl 10–18 ja laupäeval kl 11–16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles