Puuetega laste hoiukodu ootab taas hoolealuseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Käopesa asenduskodu juures tegutsev raske ja sügava puudega laste hoiukodu avab mais ja juunis taas nädalaks ajaks uksed. Esimesele, 5.–9. maini toimuvale hoiunädalale saab registreeruda 28. aprillini.

Märtsis toimunud katseprojekti raames said lapsed viibida hoiukodus ööpäev läbi, maikuus pakutakse hoiuteenust nädala jooksul argipäeviti kell 8–20.

Lastele pakutakse hoiukodus kord päevas füsio-, muusika- ja koerateraapiat ning arsti konsultatsioone. Samuti tegutsevad lastega kasvatajad. Lisaks hoiu- ja tugiteenustele pakutakse lapsevanematele rutiinist väljatulekuks tegevusi ka enda arendamiseks ja lõõgastumiseks. 

Hoiukodusse registreerumiseks tuleb hiljemalt 28. aprillil kell 9 täita taotlusankeet, mille leiab Käopesa kodulehelt. Samas on ka lastehoiu tavad. Kui taotlusi laekub rohkem kui kuus, valitakse soovijate seast välja need lapsed, kes teenust kõige enam vajavad. Nimekiri saab kinnitatud hiljemalt 28. aprilliks.

Juunikuus on hoiukodu avatud 2.–6. kuupäevani. Täpsustav info juuni hoiukodunädala kohta avaldatakse mai keskpaigas. Juunikuisesse hoiukodusse registreerumise tähtaeg on 26. mai. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles