Naistekliinik vajab uut ultraheliaparaati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna saab alguse TÜ kliinikumi lastefondi ja Tartu tarbijate kooperatiivi (TTK) ühine heategevuskampaania «Uue elu heaks», millega kogutakse raha uue ultraheliaparaadi soetamiseks naistekliiniku perekeskusele.

Kampaania raames on kolme kuu jooksul kõigi Tartu Maksimarketite ja Konsumite kassades annetuspurgid, mille vahendusel saavad soovijad anda aparaatide ostmiseks oma panuse. 

Lastefondi vabatahtlikud tutvustavad aprillis ja mais Eedeni kaubanduskeskuses ning Konsumites fondi tegevust, Eedenis on soovijatel võimalus end ka koos Mõmmikuga fotole jäädvustada. 

TTK turundusdirektori Kaire Krevaldi sõnul otsustati lastefondiga koostööd teha, et anda oma panus lähikogukonna laste heaolu tagamisse: «See on teema, mis puudutab kõiki tartlasi ja lähiümbruse elanikke ning kes siis veel peaks Tartu lapsi toetama kui mitte Tartu ettevõte?» 

Ultraheliaparaat on küll plaanitud naistekliiniku selle aasta eelarvesse, kuid mitme teise seadme ootamatu väljavahetamise vajaduse tõttu lükati selle ostu edasi. Ühe seesuguse seadme ligikaudne hind on 21 000 eurot. Lastefond tasub seadme maksumusest 50 protsenti, ülejäänud summa katab SA TÜ Kliinikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles