Pildid: rängas avariis Piibe maanteel hukkus kolm inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtul kella 19 ajal juhtus Tartu–Jõgeva maantee 18. kilomeetril Erala küla juures üliraske liiklusõnnetus, kus politseibussi ja sõiduauto Seat kokkupõrkes hukkus kaks naist ning üks mees.

Avariist Tartu vallas sai häirekeskus teate kell 18.58. Esialgsetel andmetel kaotas Jõgeva poolt sõitnud Seati juht auto üle kontrolli, sõiduk kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tulnud politseibussiga, teatas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kokkupõrkes hukkusid esmalt kaks Seat Ibiza esiistmetel olnud noort naisterahvast. Hiljem teatati ka tagaistmel istunud meesterahva surmast.

Volkswageni politseibussi juhtis Põhja prefektuuri liiklusjärelvalvetalituse vahetusevanem, 34-aastane Ragnar, kes vigastada ei saanud. Politseinik oli autos üksi. Avariisse sattunud politseinik tegi teenistusega seotud sõitu, kuid mitte operatiivsõitu ning vilkureid ega helisignaali ei kasutatud.

Sõiduauto roolis oli 23-aastane Helen. Temaga sõitsid kaasa sama vanad Marilin ning Taavi.

Mõlemal sõidukil olid all talverehvid. Tee- ja ilmastikuolud õnnetuspaigal olid rasked - sõidutee oli kaetud musta jääga ja puhus tugev külgtuul.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus, mida juhib Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvetalitus teeb liiklusjärelevalvet üle Eesti. Sel nädalavahetusel töötasid liikluspolitseinikud Jõgeva- ja Tartumaal.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles