Saadjärve uisumaraton jääb ära

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisutajad.
Uisutajad. Foto: Margus Ansu

Äsja koos istunud Saadjärve I uisumaratoni korraldusmeeskond otsustas ürituse ära jätta, sest sulailmad on järvejää paksust tublisti vähendanud.

Alles hiljaaegu ulatus jää paksus Saadjärvel 30 - 35 sentimeetrini, kuid praegu on sellest järgi jäänud vaid 21 sentimeetrit, sõnas Tartumaa spordiliidu juht Lembit Toru. Just osalejate turvalisus hakkas korraldajatele muret tegema, lisas ta. «Otsus tuli kurva südamega.»

Maratoni osalustasu jõudis ära maksta viis inimest ning neile kantakse raha tagasi. Huvi ürituse vastu tunti aga kõikjalt Eestist, kinnitas Toru.

«Tuleval aastal planeerime üritust juba jaanuari keskele, et saaks seda vajadusel edasi lükata,» sõnas Toru. Ka harjutusrada on plaanis ette valmistada varem, et inimesed saaksid uisutamist proovida. «Sel talvel pole seda enam kuhugi lükata, sest kevad tuleb peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles